|
Cresterea eficientei economice a companiilor private prin dezvoltarea in parteneriat a unor solutii tehnologice inovative pentru prelucrarea eficienta a reziduurilor din industria agro-alimentara, pentru extractia si caracterizarea principiilor active din materiale vegetale secundare, care s? conduc? la produse noi, cu calitati nutritionale superioare
Mai mult...Dezvoltarea de solutii inovative pentru obtinerea de fito- produse si inovarea de procese tehnologice in domeniul valorificarii superioare a resurselor naturale (plante, fructe, biomasa).
mai mult...Asigurarea unei colaborari academie/cercetare-industrie care sa contribuie la cresterea expertizei personalului din intreprinderi in domeniul analizei si controlului de calitate.
mai mult...Cresterea accesului intreprinderilor care produc si comercializeaza produse fito-farmaceutice si fito-produse cu valoare nutritionala imbunatatia la expertiza extinsa in domeniul bioanalizei si al dezvoltarii de protocoale care sa contribuie la optimizarea raportului continut-eficienta.
Formarea de noi surse de competenta pe baza cunostintelor transferate din mediul Cercetare-Dezvoltare/Academic catre industrie/intreprinderile interesate.
PROTOCOALE DE ANALIZA USOR IMPLEMENTABILE PENTRU:
PROTOCOALE DE EXTRACTIE SI CONCENTRARE A PRINCIPIILOR ACTIVE:
INSTRUMENTE DE ANALIZA SI CONTROL CUSTOMIZATE
FORMAREA DE PERSONAL PENTRU IMM-URILE PARTENERE
ACCES LA INFRASTRUCTURA DE CERCETARE-DEZVOLTARE
Plecand de la expertiza existenta la nivelul INCDSB portofoliul de cunostinte transferabile este gandit ca un sistem dinamic care suporta modulari in functie de necesitatile specifice ale partenerilor. Portofoliul de cunostinte transferabile este baza pentru constructia de solutii personalizate si include la momentul lansarii:
Se va urmari cresterea gradului de constientizare asupra rezultatelor C&D prin discutii la nivel personal, paneluri industriale, focus-grupuri si discutii in retele, workshop-uri, seminarii cu aplicatii practice cu accent pe beneficii si aplicabilitate
A fost elaborata procedura de evaluare si selectie a propunerilor de proiecte in vederea accesarii fondurilor publice sub forma ajutor de stat/ajutor de minimis de catre beneficiarii intreprinderi mici si mijlocii in cadrul proiectului FITOCOMP - contract 83/2016, ID-40-373.
Criteriile de evaluare si selectie pentru accesarea fondurilor publice nerambursabile prin contracte subsidiare de tip C sunt detaliate in Criterii subsidiare C
Criteriile de evaluare si selectie pentru accesarea fondurilor publice nerambursabile prin contracte subsidiare de tip D sunt detaliate in Criterii subsidiare D
Depunerea propunerilor de proiecte subsidiare de tip B, C si D este continuua, in limita fondurilor disponibile, entitatile interesate beneficiind de asistenta echipei FITOCOMP pe toata durata formularii propunerii de proiect pana la aplicatia propriu-zisa.
Bugetul proiectului, pe fiecare tip de activitate, exprimat prin valoarea asistentei financiare nerambursabile de care pot beneficia intreprinderile mici si mijlocii este de:
Incepand cu data de 16 ianuarie 2018 este deschisa competitia pentru depunerea propunerilor de proiecte pentru accesarea fondurilor publice,
contracte subsidiare de tip B,C si D. Anunturile de intentie se depun on line pe adresele de email simona.litescu@incdsb.ro, mirela.diaconu@incdsb.ro, andreia.alecu@incdsb.ro.
Propunerile de proiecte se depun la secretariatul Institutului National de CD pentru Stiinte Biologice Bucuresti,
Splaiul Independentei 296, Bucuresti, sector 6, 060031, cu mentiunea FITOCOMP.
Documentele necesare depunerii sunt incluse la punctul A, criterii de evaluare a conformitatii administrative pentru fiecare
dintre contractele subsidiare de tip C si D, utilizand informatiile de la adresa http://fitoplat.incdsb.ro/evenimente/competitie-subsidiare/.
Competitie contracte subsidiare
Anunt Deschidere Depunere propuneri de proiecte subsidiare
Calendar evaluare propunere